Zlatica Gregorová Rôzne

FOTO, Chlpáči prichádzajú: Chcete fajn spoločníka?

Prinášame vám opäť náš seriál o ďalších útulkáčoch. Všetky psíky stoja o vašu pozornosť.

Ilustračný obrázok k článku FOTO, Chlpáči prichádzajú: Chcete fajn spoločníka?
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Stratili svoj bezpečný domov, väčšinou preto, lebo sa ich majitelia nemilosrdne vzdali. Často aj kvôli banálnym situáciám a teda celkom zbytočne ostávajú najprv milovaní a potom nechcení, nepotrební… V spolupráci s OZ Zatúlané psíky Šaľa nám záleží na osude verných priateľov človeka a i preto pomáhame nájsť nový prívetivý domov pre tieto zvieratká. Prečítajte si o nich viac.

Chcú sa tešiť s vami

Psíci sú umiestnení v dočasnej opatere Občianskeho združenia Zatúlané psíky. V útulku bývajú umiestnení na dlhšie obdobie a preto zúfalo túžia tešiť sa zo života ešte viac a to spolu s vami. Nájdete v nich ochrancov a vynikajúcich spoločníkov. Pozorne si prečítajte detaily o našich psích kandidátoch a potom už nečakajte. Zabehnite do šalianskeho útulku a psík je váš.

Odborne ošetrené

Všetky psíky su ošetrené proti vonkajším a vnútorným parazitom, očkované, čipované a podľa veku a potreby aj kastrované. Majú pravidelnú starostlivosť, výbeh a každý z nich svoje miesto s pelieškom. O Vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TIETO psíky.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

TARKAN je nádherný bikolor psík. Tarkan oslávi čo nevidieť prvý rok v útulku. Nič iné ani nepozná, do útulku prišiel ako útle šteniatko a teraz je z neho už nádherný „veľkáč“, ktorý stále čaká na svojho pána.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

LEWIS – Lewisko je nenápadné strapaté psíča s verným pohľadom a krásnym úsmevom. Lewisko má len rok, ale už zažil život na ulici. V útulku je dobrý, nenápadný, ani nevieme, že ho vôbec máme. I tak si zaslúži aj on ten „svoj“ domov

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

HESSO – Hesso má tri roky a druhý rok trávi v útulku. Pritom niet vernejšieho psa a lepšieho strážcu. Hesso je naozaj super psík, ktorý čaká medzi ostatnými útulkáčmi na svoju šancu.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

RELAX je psík ako zo salaša od ovečiek. Krásny, huňatý, priateľský k ľuďom a strážca svojho dvora. Tento mladý fešák sa našiel opustený uviazaný v lese. Na svoj domov, kde bude ozdobou rodiny teraz čaká v útulku.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

NAOMI – je tzv.„služobný“ pes. Celý život verne strážila firmu. Na staré kolená skončila za odmenu na ulici. Naomi si zaslúži dôchodok ako sa patrí, v teple a v rodine. Svoju prácu si robila na jednotku a aj v útulku pôsobí ako strážca poriadku. Veríme, že aj ona si na staré kolená svoj domov predsa len nájde.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM