Zlatica Gregorová Rôzne

Finančne podporili bývalého kolegu: Danielovi Vyslúžilovi pomohli plesajúci

Nedávno sa v Šali uskutočnil 2. ročník Reprezentačného plesu príslušníkov polície a hasičov. Ples mal tentoraz i emotívny charakter.

Ilustračný obrázok k článku Finančne podporili bývalého kolegu: Danielovi Vyslúžilovi pomohli plesajúci
Zdroj: TASR

V piatok 10. februára 2017 sa v priestoroch Domu kultúry v Šali stretli policajti a hasiči z nášho mesta i okresu. Okrem zábavy a tanca sa rozhdoli pomôcť svojmu bývalému kolegovi – profesionálnemu hasičovi Danielovi Vyslúžilovi.

Nešťastná náhoda s následkami

Vďaka výťažku, ktorý organizátori získali na vstupnom sa dostalo pomoci aj bývalému hasičovi Danielovi Vyslúžilovi. Tomu sa pred rokmi stalo osudné nešťastie, pri ktorom bol napadnutý. Kvôli incidentu profesionálny hasič Daniel utrpel ťažkú ujmu na zdraví. Aby ho zdravotníci dali dokopy, musel absolvovať množstvo operácií, dokonca ležal dlhší čas v bdelej kóme. Daniel Vyslúžil sa podľa medializovaných informácií postupne začleňuje do kolobehu života.

Kolegovia na hasiča Daniela Vyslúžial nezabudli. Šaľanovi, ktorý ochotne pomohol, tam, kde to bolo potrebné, sa rozhodli pomôcť oni sami. Ako informuje sala.sk: “Naši policajti a hasiči sa rozhodli usporiadať dobrovoľnú finančnú zbierku, ktorá bola spolu s výťažkom z tomboly určená ich bývalému kolegovi, kedysi profesionálnemu hasičovi Danielovi Vyslúžilovi.“

Odovzdali finančný príspevok

V pondelok 20. februára 2017 odovzdali priamo Danielovi Vyslúžilovi finančný príspevok 1400 eur. Odovzdávania sa zúčastnil veliteľ hasičskej stanice v Šali Ľubomír Tuška, riaditeľ Okresného riaditeľstva policajného zboru v Šali Roman Révay, náčelník Mestskej polície v Šali Peter Krokavec a takisto aj primátor mesta Šaľa, Jozef Belický.

Foto: ilustračné

Zdroj: Mesto Šaľa
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM