Peter Štrbo Futbal

Duslo v príprave nestačilo na FC Nitra

Šalianski futbalisti odohrali cez víkend prvý zo série prípravných zápasov pred jarnou odvetou. Na svojom novom umelom trávniku si Duslo zmeralo sily so zástupcom Corgoň ligy FC Nitra.

Duslo Šaľa privítalo počas uplynulého víkendu corgoňligistu z Nitry na čele s novým kormidelníkom, bývalým reprezentačným trénerom Ladislavom Jurkemikom. Tréner domácich Dušan Liba poslal do oboch polčasov dve rozdielne jedenástky. Do vedenia sa dostala Šaľa po góle Charizopulosa, ktorý má na štadión „Pri Váhu“ namierené z Vrábeľ. FC Nitra stihla ešte do polčasového hvizdu vyrovnať, presadil sa Boszorád. Po obrátke sme mohli vidieť v šalianskom drese aj odchovanca Dusla Jakubjaka, ktorý na jeseň pôsobil v kádri FC Neded, lídra IV.ligy. V druhom polčase sa strelecky presadili už len Nitrania, hostí do vedenia poslal Šimončič a druhým gólom v zápase poistil výhru tímu spod Zobora Boszorád.

FK Slovan Duslo Šaľa – FC Nitra 1:3 (1:1) góly: Charizopulos – Boszorád 2, Šimončič

Šaľa odohrá pred štartom jarnej časti ešte 11 prípravných zápasov. Medzi inými sa stretne aj so Zlatými Moravcami, Dunajskou Stredou, Banskou Bystricou či Interom Bratislava. Chemikov tak čakajú skutočne kvalitné previerky.

[center]Program prípravných zápasov[/center]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM