Veronika Zeiselová Kultúra

Do Šale zavíta DJ-ská hviezda Milan Lieskovsky: Exkluzívny rozhovor + SÚŤAŽ!

Známy DJ a moderátor relácie Get Fun v celoslovenskom rádiu Milan Lieskovsky navštívi počas víkendu Šaľu a predstaví publiku svoje hudobné umenie. Navyše môžete vyhrať balík, ktorý exkluzívne do našej súťaže venoval sám DJ ;)

Ilustračný obrázok k článku Do Šale zavíta DJ-ská hviezda Milan Lieskovsky: Exkluzívny rozhovor + SÚŤAŽ!
Zdroj: Dnes24.sk

Prvá vlna popularity Milana Lieskovského prišla ešte v roku 2009 spolu so singlom Elenya, ktorú v tom čase hrávalo aj jedno slovenské komerčné rádio. Song mal veľmi pozitívne ohlasy po celom svete a v šou svetoznámeho Armina van Buurena ju poslucháči zvolili za „Future Favorite“.

Na jednom pódiu si zahral pri hviezdach svetovej tanečnej scény Tiëstovi či Paul Van Dykovi a nedávno sekundoval bývalému členovi Swedish House Mafia – Axwellovi. Milan sa neustále venuje prípravám vlastnej rádio šou GET FUN, ktorá sa teší veľkej popularite. Aktuálne Milan pracuje na ďalšom autorskom albume „Who I Am“.

Slovenským fanúšikom si veľmi známy. Svoju úspešnú kariéru si odštartoval už trackom Elenya, ktorý sa dočkal aj podpory veľkých svetových mien. Ako si to vtedy vnímal, a ako sa na to pozeráš teraz?
Keďže som bol vtedy v úplných začiatkoch, tak to bol pre mňa veľmi príjemný šok, postupom času to vnímam ako obrovskú školu a nenahraditeľné skúsenosti.

Poďme do súčasnosti. Práve teraz pripravuješ nový album Who I Am. Hľadal si speváčky aj cez sociálne siete.
Áno, vyšlo to celkom fajn, prihlásilo sa niekoľko spevákov, vybral som isté dievča, ktoré poslalo naozaj solídnu prácu. Na albume budú aj spolupráce so známymi menami.

Kedy budeme môcť privítať tvoj nový album? Ako bude hudobne orientovaný?
Album Who I Am by mal byť na trhu v priebehu mesiaca – november. Album bude multižánrový, tak ako aj moje dva predošlé albumy.

Máš aj vlastnú reláciu Get Fun na Fun Rádiu. Svojho času si priznal, že ti zaberie väčšinu času, ktorého si mal už aj tak málo. Ako to berieš teraz?
Našiel som systém, ktorý funguje veľmi dobre, takže to zvládam s prehľadom Angličana. :)

Je o tebe známe, že nepiješ alkohol. Ako sa pozeráš na ľudí na žúrkach, ktorí sú často pod parou a chcú sa dať s tebou do reči?
Vnímam ich samozrejme s nadhľadom, nemám problém sa dať do reči s kýmkoľvek, ale pokiaľ to prerastie do obťažovania, veľmi rýchlo debatu ukončím.

Už čoskoro vystúpiš v Šali. Tešíš sa na naše publikum?
V Šali som už vystupoval, ale pomerne dávno. Tak som veľmi zvedavý, ako to v sobotu 20.9. v Metroklube dopadne.

Máš nejaké očakávania pred akciou?
Jednoznačne verím v silnú party a teším sa opäť na ďalší zážitok, o ktorom sa budem so svojím okolím rozprávať.

SÚŤAŽ
Milan sa na šalianske publikum naozaj teší. Preto do súťaže venoval balíček cien, v ktorom nájdete: GET FUN CD, nálepky WHO I AM a dva vstupy na party s Milanom Lieskovskym v Metroklube.

Súťažná otázka: Ako sa volá prvá pesnička, vďaka ktorej Milan Lieskovsky prerazil?

Odpovede posielajte na sala@global24.sk do piatka 19.9.2014 do 14:00, kedy súťaž vyhodnotíme a výhercu budeme kontaktovať e-mailom. Nezabudnite preto uviesť svoje celé meno a kontaktné údaje.

Súťaž ukončená Výherca: Filip Takács

Foto: Matej Zrebny – MyWayAgency

Milan Lieskovsky v Šali
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM