Rastislav Búgel Krimi

Ďalšia krádež na kúpalisku: Zlodej spravil škodu za takmer 4000 eur!

Neprešiel ani týždeň od nepríjemných udalostí v Diakovciach a tamojšie kúpalisko hlási ďalší incident. Zlodej kradol v sklade náradia.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšia krádež na kúpalisku: Zlodej spravil škodu za takmer 4000 eur!
Zdroj: TASR

Ako informuje polícia, neznámy páchateľ sa 28.júna ráno medzi 6.00 a 7.00 hodinou vlámal na termálnom kúpalisku v Diakovciach do skladu náradia. “Na dverách odstránil visiaci zámok a z priestorov odcudzil vysokotlakový čistič, kompresorovú pištoľ, frézu, strunovú kosačku, motorovú kosačku, ponorné čerpadlo a uhlovú brúsku. Následne vnikol do druhej miestnosti z ktorej zobral rezačku na betón. Krádežou vznikla škoda za takmer 4 000 eur,“ informuje Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

Môže vás zaujímať: Krádež na kúpalisku: Zlodej sa vlámal cez okno, vzal si kávovar

Podľa polície bola na mieste vykonaná obhliadka. “Uvedený skutok vyšetrujeme ako zločin krádeže. Polícia žiada o pomoc prípadných svedkov, ktorí sa včera v ranných hodinách pohybovali v okolí termálneho kúpaliska a všimli si čokoľvek čo by pomohlo pri objasnení prípadu, aby svoj poznatok oznámili na čísle 158,“ informuje nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM