Zlatica Gregorová Rôzne

Čaká nás predĺžený víkend: Patrične si ho užite

Ak s vidinou voľna túžite po horúcom čaji a teplej deke, môžete tak pokojne urobiť. Ak vám však duša piští po zážitkoch, nenechajte si ich ujsť.

Ilustračný obrázok k článku Čaká nás predĺžený víkend: Patrične si ho užite
Foto: Zlatica Gregorová

Ponúkame naše redakčné tipy, ako si nadchádzajúce voľné dni skvele užijete.

KULTÚRA & ZÁBAVA

Sobota, 18. 11.   22.00 hod. Dom kultúry Šaľa

OLDIES PARTY

V Estrádnej sále Domu kultúry v Šali sa môžete zabaviť na party spolu s dídžejom Bodom. Za účasť na tejto akcii zaplatíte 4 eurá. Vhodné pre osoby staršie ako 18 rokov.

18. november 2017 14.00 – 17.00 hod. Coworking Šaľa

WORKSHOP

Ako si pripraviť vlastné osivo sa naučíte v priestoroch Coworkingu Šaľa počas najbližšieho sobotného popoludnia. Vstupné je 7 eur. Tak neváhajte a poďte to skúsiť.

ŠPORT

FUTBAL

18. november 2017 13.30 hod. Futbalový štadión Šaľa

JESENNÁ ČASŤ – MUŽI/ TIPOS III. liga 2017/2018

Šaľa – Vion Zlaté Moravce – Vráble

19.11.2017

 VII. liga SA-GA 13.30 hod., Futbalový štadión Antona Keszeliho, Trnovec nad Váhom

Trnovec nad Váhom – Jánovce

Futbalový klub Dynamo Trnovec nad Váhom pozýva priaznivcov trnoveckého futbalu na majstrovské futbalové stretnutie 15.kola.

KINOTIPY KINA ŠAĽA

18. 11. sobota – 19.11. 2017 20.00 hod.

Justice League part I(Justice League: I)

Tím DC komiksových superhrdinov musí spojiť sily a čeliť novej hrozbe.V jednote je sila.Bruce Wayne, inšpirovaný Supermanovou obetou a motivovaný novou vierou v dobro ľudí, si povolá na pomoc novú spojenkyňu Dianu Princovú, aby spoločne čelili ešte nebezpečnejšiemu nepriateľovi. Batman a Wonder Woman musia čo najskôr zostaviť tím metaľudí, ktorý sa postaví proti novej hrozbe. Takúto ligu superhrdinov svet ešte nevidel – Superman, Wonder Woman, Aquaman, Flash a Cyborg. No možno je už aj tak príliš neskoro, aby ochránili Zem pred obrovským útokom Vstupné : 5 eur

18. 11. sobota 18.00 hod.

Všetko najhoršie(Happy Death Day)

Zobuď sa. Ži svoj deň. Nechaj sa zabiť. Znova. Aké to je, keď uviaznete v jednodennom časovom úseku, ktorý vždy skončí vašou vraždou? Dosť hrozná predstava. Presne to zažíva v thrilleri “Všetko najhoršie” študentka Tree (Jessica Rothe) a neostáva jej nič iné ako nájsť svojho vraha skôr, ako ju znova zabije.

18. 11. sobota 16.00 hod.

Spievankovo a Kráľovná Harmónia

Obľúbené hudobné príbehy pre deti sa vracajú na plátna kín! Rozprávkovej krajine Spievankovo vládne dobrosrdečná kráľovná Harmónia. Jej úlohou je zaistiť, aby sa z krajiny nikdy nevytratila hudba, spev a dobrá nálada. Avšak obyvateľom Spievankova sa hudba akosi odcudzila, hudobné nástroje zapadli prachom, spev utíchol, dobrá nálada sa vyparila. Harmónia preto povolá Spievanku a Zahrajka, aby jej pomohli do krajiny prinavrátiť stratenú chuť hrať, spievať a tancovať, a zachránili tak dušu celého Spievankova.

19. 11. nedeľa 18.00 hod.

Najsledovaněj­ší(Nejsledova­nější)

Prvý celovečerný film o fenoméne YouTuber – tvorcov internetových videí s miliónovým publikom. Na sociálnych sieťach majú státisíce fanúšikov, ktorí sledujú ich videá a fotky. Teraz budú mať aj celovečerný film, ktorý ukáže ich život a kto naozaj sú. Shopaholic Nicol, Kovy, Pedro, sestry Nicole a Lucka z A Cup of Style, Gabrielle Hecl – šesť hviezd displejov sa odhalí v jedinečnom filme na plátnach kín.

19. 11. nedeľa 18.00 hod.

Príšerákovci (Happy Family)

Wishbonovci nie sú práve šťastná rodinka. Mama Emma má kníhkupectvo, ktoré je pred krachom, otec Frank je prepracovaný a každý deň trpí pod tyranským šéfom. Dcéra Fay je nešťastná, hanblivá tínedžerka a syn Max je síce matematický génius, ale v škole ho ostatní šikanujú. Lenže tie skutočné problémy na Wishbonovcov ešte len čakajú. Mamu Emmu si totiž vyhliadol samotný gróf Dracula za svoju budúcu partnerku. A tak pošle zlú čarodejnicu Babu Yagu, aby Emmu premenila na upírku. Yaga ale nedopatrením zmení na príšery aj zbytok rodiny. Frank sa stáva Frankensteinovým monštrom, Fay sa zmení na múmiu a malý Max na mocného vlkolaka.

Vstupné: 4 eurá

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM