Veronika Zeiselová Futbal

Betonáris v Poľnom Kesove hlavu nezvesili: Zvrátili svoj osud a vyhrali!

Šalianski futbalisti vycestovali na zápas na štadión do Poľného Kesova, kde ich privítali domáci hráči v 5. kole III. A triedy. Aj napriek prvému inkasovanmu gólu sa nevzdali a zápas otočili vo svoj prospech.

Ilustračný obrázok k článku Betonáris v Poľnom Kesove hlavu nezvesili: Zvrátili svoj osud a vyhrali!
Zdroj: Dnes24.sk

Tribúny štadióna v Poľnom Kesove mohli vidieť zaujímavý zápas, v ktorom mali navrch šalianski hráči. Na začiatku to síce po góle domáceho Žigmunda nevyzeralo veľmi pozitívne, keď naši už v druhej minúte prehrávali. Naši hráči ožili a pokúsili sa vsietiť svoj prvý gól. Náš brankár mal plné ruky práce pri strele Ivana Bednárika. V 17. minúte si naši vyslúžili penaltu, keď domáci hráč hral rukou. Betonáris vyrovnali a dlho tento stav domáci udržiavali aktívnou obranou.

Do vedenia sa naši dostávajú v 39. minúte po góle Adama Miškoviča. Aj v druhom polčase sa Betonáris drží v nasadenom štýle a skúšajú trpezlivosť domáceho brankára. Po niekoľkých nepremenených šanciach prichádza v 75. minúte gól Maťa Szorada, ktorým sa zdá, naši zlomili odpor súpera. Naši si vďaka svojej aktívnej hre vyslúžili do tabuľky cenné body za výhru.

ŠK Thermalkesov Poľný Kesov vs FK Betonáris Šaľa 1:3 (1:2)
Góly: 2` Žigmund (1:0), 17` Szórád penalta (1:1), 39` Miškovič (1:2), 82`Szórád (1:3)
150 divákov

foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM