Veronika Zeiselová Šport

Baby v našom meste rozhodli: Poznáme najsexi futbalistu zo Šale!

Futbal v Šali je medzi mužmi populárny. Priamo v meste máme tri futbalové mužstvá a v okolitých obciach ďalšie. Žien na futbale vídať pomenej, ale počas nášho prieskumu, sme zistili meno najsexi futbalistu!

Ilustračný obrázok k článku Baby v našom meste rozhodli: Poznáme najsexi futbalistu zo Šale!
Foto: Veronika Zeiselová / Zdroj: Dnes24.sk

V Šali máme niekoľko futbalových mužstiev – FK Slovan Duslo Šaľa a plus dva tímy zo súťaže Oblastného futbalového zväzu Nitra – FK Veča a FK Betonáris Šaľa. Okrem toho máme viacero tímov v susedných obciach, kde taktiež hrá množstvo pekných mužov. V našom prieskume sme sa zamerali na šalianske mladé dievčatá a ženy do 26 rokov, ktorých sme sa pýtali, ktorý futbalista sa im páči najviac a prečo.

Tipov bolo viacero

Dievčatá a ženy mali problém s vybavovaním mien futbalistov, pretože futbal pravidelne nesledujú. Staršie ročníky si spomenuli na blonďáka Tomáša Hučka, ktorý už je zo Šale síce preč, ale baby si ho pamätajú. „Keď som bola mladšia, leteli na neho fakt mnohé baby. Blonďák, pekné oči, šikovný futbalista,“ opísala Hučka, ktorý momentálne hrá za MŠK Žilinu, Jana (26). Z FK Slovan Duslo Šaľa dievčatá spomenuli aj meno Sašu Blagojeviča (25) a od Betonárov menovali napríklad Olivera Vágá či Maťa Pála. „Oliver vyzerá tak chutne,“ hovorí fanúšička FK Betonáris.

Prekvapivá výhra od susedov

V našom prieskume medzi dievčatami sa však opakovalo najviac jedno meno. Zoltán Modrocký (28) pochádza zo Šale, chvíľu tu aj trénoval, no momentálne hrá za TJ Termál Diakovce. Ako sme však zistili, dievčatá ho dobre poznajú najmä kvôli jeho hobby, ktorému sa venuje cez víkend po futbale. Zoli je DJ, vďaka čomu láka mnohé dievčatá, ktoré stretne , aj na futbal. „Mal poranené koleno niekedy minulý rok a nehral. Bolo mi ho tak ľúto,“ hovorí ľútostne Peťa (20). „Má fakt dobré telo, aj do tváre je pekný, dobre sa na neho pozerá,“ zhodnotila jedna z fanúšičok futbalu. „Super úsmev a skvelý hlas. Niekedy idem na zápas a večer si ho vychutnám na diskotéke,“ povedala jedna zo Šalianok.

Zvolená TOP 5
1. Zoltán Modrocký
2. Tomáš Hučko
3. Saša Blagojevič
4. Oliver Vágó
5. Maťo Pál

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM