Rastislav Búgel Krimi

Auto v protismere a explózia na R1: Pozrite si zábery z miesta otrasnej tragédie

Na rýchlostnej ceste R1 sa stala prvá tragická nehoda v Nitrianskom kraji v roku 2014. Auto idúce v protismere vrazilo do Opla, ktorý na mieste explodoval.

Ilustračný obrázok k článku Auto v protismere a explózia na R1: Pozrite si zábery z miesta otrasnej tragédie
Foto: Rastislav Búgel

Po rýchlostnej ceste R1 v stredu večer išiel automobil v protismere. Vozidlo sa čelne zrazilo s iným autom. „40-ročný vodič osobného motorového vozidla VW Golf z Partizánskeho, spôsobil včera večer krátko pred 21:00 hodinou, na rýchlostnej cestne R1 v smere od Trnavy na Nitru dopravnú nehodu,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. Havária sa stala na 34. kilometri v smere z Trnavy na Nitru pri obci Lehota.

„Pri poslednom výjazde na diaľnicu sa pravdepodobne napojil opačne, čím sa dostal do protismeru. Následkom toho došlo v 33. kilometri k zrážke s osobným motorovým vozidlom Peugeot 307, ktoré bolo odhodené do stredového deliaceho zvodidla,“ informuje Bruchterová. Jeho 29 ročný vodič a 26 ročná spolujazdkyňa sa pri nehode nezranili.

Auto idúce v protismere napokon narazilo aj do auta značky Opel, ktoré začalo horieť a explodovalo. Jeho 60-ročný vodič a 60-ročná spolujazdkyňa podľahli na následky zranení. Na vozidlách bola vyčíslená škoda približne za 10 000 eur. „Podľa kamerových záznamov, ktorá polícia prezrela sa vodič stretal s niekoľkými vozidlami,“ informuje policajná hovorkyňa Bruchterová. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia a ublíženia na zdraví.

Tragická nehoda na R1 pri Nitre
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM