Zlatica Gregorová Rôzne

A zase je tu víkend: Užite si ho podľa svojho gusta

Aj keď dátum v kalendári ukazuje koniec prázdnin, ešte vždy môžete načerpať veľa zážitkov. Vyberajte z našej bohatej ponuky.

Ilustračný obrázok k článku A zase je tu víkend: Užite si ho podľa svojho gusta
Zdroj: TASR

Najbližšia sobota a nedeľa ponúkajú za každého rožka troška. Na svoje si prídu hudobní fajnšmekri aj milovníci ľudovej zábavy.

KULTÚRA & ZÁBAVA

25. august 2017 19.30 hod., Hájske

Dni obce a VIII. ročník Kepeždských folklórnych slávností

Obec Hájske a Folklórny súbor Kepeždanka organizujú  kultúrne podujatie, ktoré bude zmesou folklórnych vystúpení, súťaže vo varení gulášu, detských hier aj zábavy pre dospelých. Viac info si môžete prečítať TU:Hájske oslavuje: Začnú sa folklórne slávnosti

26. august 2017 16.00 hod., Tešedíkovo

XIV. Folklórny festival a XII. Festival vína

Csemadok a Viniper organizujú XIV. Folklórny festival a XII. Festival vína.  Počas podujatia uvidíte ukážky tradičných ľudových remesiel i detské ľudové hračky, dokonca aj Interaktívnu ľudovú rozprávku. Nebude chýbať ochutnávka vín a čerstvo napečených peredských pagáčov.

25. august 2017 19.00 hod. Renesančný kaštieľ, Šaľa

KULTÚRNE LETO

Koncert skupiny ARION a Gaba Hambalka.

Pezinská country skupina vystúpi v zložení Vlado Ulrich – gitara, spev, Anka Ulrichová – kontrabas, spev, Henrich Novák – dobro, spev a Vladko Križan – sólo gitara, spev. Vystupujú nielen u nás, ale zabávajú publiká aj v zahraničí. Ich koncert si môžete prísť vypočuť do areálu šalianskeho kaštieľa.

26.8.2017 (sobota) 18.00 hod., Dom kultúry Šaľa

KONCERT ABSOLVENTOV KURZU LÍVIE ÁGHOVEJ

Nenechajte si ujsť vystúpenia šalianskych hudobných talentov.

KINOTIPY KINA ŠAĽA

NEDEĽA 27.8. 20.00 hod.

Temná veža(The Dark Tower)

ICH BOJ PRICHÁDZA DO NÁŠHO SVETA Réžia: Nikolaj Arcel .Scenár: Stephen King (podľa knižnej série), Nikolaj Arcel, Akiva Goldsman, Anders Thomas Jensen, Jeff Pinkner. Hrajú: Idris Elba, Matthew McConaughey, Tom Taylor,, Matthew McConaughey, Tom Taylor, Idris Elba a Matthew McConaughey vo fantasy filme inšpirovanom rovnomennou knižnou sériou bestsellerov z pera majstra hororu Stephena Kinga.Posledný žijúci pištoľník Roland Deschain (Idris Elba) sa už roky snaží nájsť bájnu Temnú vežu, ktorá spája všetky svety a drží vesmír pohromade.

Nedeľa, 27. 8. 2017 18.00. hod

VEĽKÁ ORIEŠKOVÁ LÚPEŽ 2(THE NUT JOB 2)

Pripraviť sa, pozor, ORECHY! Scenár: Bob Barlen, Cal Brunker, réžia: Cal Brunker. Veveričiak Surly a jeho priatelia Buddy, Andie a Precious zistia, že starosta mesta Oakton City sa rozhodol v ich prírodnom parku vybudovať obrovský zábavný park. Ich domovy zničia buldozéry… Surly sa však len tak ľahko nevzdá a spolu s ostatnými zvieratkami z parku pripravia plán, ako starostovi, jeho dcére a príliš horlivému úradníkovi zo sekcie kontroly zvierat prekaziť prípravu veľkolepého projektu a získať park späť.

Vstupné: 4,– eur

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM